Onderhoudscontract bij Helioscreen levert tal van voordelen:
  • Prioriteit bij herstellingen
  • Korting op wisselstukken
  • Verlengde garantie bij nieuwe installaties
  • Onderhoud en herstellingen op alle merken

Helioscreen repair
Helioscreen repair

Uw tijd is kostbaar en drukbezet. Laat u daarom ontzorgen over uw zonwering door de specialisten van Helioscreen. Met een onderhoudsovereenkomst wordt alles voor u geregeld, steeds in overleg, maar zonder dat u hiervoor iets hoeft te ondernemen. Onze medewerkers laten u weten wanneer het tijd is om de installatie te onderhouden, en u wordt vanzelf op de hoogte gebracht van de staat van uw installatie met een gedetailleerd onderhoudsrapport. Uiteraard geniet u ook van bovenstaande voordelen.

Verschillende factoren (budget, bereikbaarheid, veiligheid, ...) spelen een grote rol bij het maken van de juiste keuze, en zijn bovendien voor elke klant verschillend. U heeft de keuze uit verschillende formules, en er kan ook steeds een voorstel op maat uitgewerkt worden.

Helioscreen repair

Preventieve onderhouds-overeenkomst

Jaarlijks wordt de zonwering grondig geïnspecteerd en onderhouden tegen een forfaitair bedrag. Hieronder vallen alle onderhoudswerken, -producten en kleine onderdelen. De ‘grotere’ herstellingen (motor, doek, profielen, stuurkasten, …) vallen buiten dit contract.

Inspectie-overeenkomst

Elk jaar wordt er een grondige controle uitgevoerd, die ons toelaat de nodige onderhouds- of herstellingswerken te definiëren, omschrijven en begroten.

Raamovereenkomst

Een raamovereenkomst of raamcontract biedt de mogelijk om belangrijke zaken zoals tarieven, interventietermijnen, kortingen, … in onderling overleg vast te leggen. Dit kan gekoppeld worden aan preventief onderhoud of uitsluitend op regie basis. In beide gevallen geniet u van de standaard voordelen die bij een onderhoudsovereenkoms gelden.

Overeenkomst op maat

Onze Sales Engineers staan u graag bij om in overleg een overeenkomst uit werken die volledig aansluit bij uw wensen en noden.

Download hier de onderhoudsbrochure

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
Vul dan het formulier hieronder in en wij zorgen ervoor!

Onderhoudsvoorstel aanvragen